Štrudle po promotivnim cijena u tjednu Štrudlafesta!

Vlasnici i osoblje Restorana Gradina iz Josipdola s ponosom najavljuju sudjelovanje na Štrudlafest manifestaciji koja će se održati 4. rujna 2016. godine u mjestu Jaškovo!

Štrudlafest je natjecanje profesionalaca u izradi štrudli, ove godine se natjecanje održava od 29. kolovoza do 4. rujna kada je zakazano veliko finale za sve koji će sudjelovati na Štrudlafest manifestaciji. U tjednu kada se održava Štrudlafest imati ćemo po promotivnim cijenama u ponudi različite slane i slatke štrudle; od svježen sira, mrkve, bobičastog voća, s ogulinskim zeljem…

Za tjedan štrudli i Štrudlafest pripremili smo sljedeće štrudle:

SLANA ŠTRUDLA

Lovačka štrudla s ogulinskim zeljem (vučeno tijesto, koselo ogulinsko zelje, sir, jaje, panceta)

SLATKE ŠTRUDLE

Štrudla s mrkvom

Štrudla sa svježim kravljim sirom

Štrudla sa sezonskim bobičastim voćem

Posjetite nas u tjednu štrudli, probajte naše štrudle po promotivnim cijenama i uvjerite se u posebnost priprema ovih domaćih delicija. Naravno, očekujemo vas i na Štrudlafestu, posebnom natjecanju svih onih koji uživaju u pripremi, ali i kušanju kolača našega kraja. Više o samoj manifestaciji Štrudlafesta možete saznati klikom na fotografiju ispod teksta. Na službenoj stranici Štrudlafesta očekuju vas sve relevantne informacije o samim događanjima, a mi vas očekujemo i u našem restoranu na fešti od štrudli!

Dobar vam tek!