BISTRO MLIJEČNI OGULIN –  J.B. JELAČIĆA 4a, 47300 OGULIN, CROATIA

Bistro Mliječni Ogulin izdvojeni je pogon ugostiteljskog obrta Gradina. Nalazimo se u strogom centru Ogulina, na idealnoj poziciji za sve oni koji trebaju kvalitetne, ukusne, po domaćoj recepturi spremljene marende ili pizze. Uz kvalitetu nastojimo svim našim gostima prilagoditi i cijene jela, stoga smo uvjereni da ćete se u našem bistrou osjećati ugodno i pronaći neko od brojnih jela koja vam možemo preporučiti.

Bistro Mliječni Ogulin u svojoj ponudi ima brojna jela, izdvojit ćemo naše nadaleko poznate mesne plate, juhe, domaće kolače, pizze… Primjerice, Plata “Mliječni” s prilogom za dvije osobe dostupna je po cijeni od samo 100,00 kuna! Plata “Mliječni” sastoji se od  iskoštenog pilećeg batka i zabatka, bardniranih pilećih ražnjića, pletenice, punjenog pilećeg odreska, kobasica sa sirom, uštipaka, krumpira na pekarski, šampinjona, luka, ajvara i lepinje.

Tu su i brojna druga jela, mala porcija ćevapčića s lukom stoji 15,00 kuna, velika 30,00 kuna. Ukoliko nemate vremena za dolazak u bistro Mliječni Ogulin možete nas kontaktirati i naručiti neko od jela telefonski. Sve to i još mnogo više očekuje vas u našem bistrou. Marende za svačiji ukus i svačiji džep, pizze iz krušne peći, domaći kolači, ponuda alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, sve to vam nudi Bistro Mliječni Ogulin.

Dođite i provjerite sami, očekujemo vas!

BISTRO MLIJEČNI OGULIN – MESNE PLATE

BISTRO MLIJEČNI OGULIN – MARENDE

BISTRO MLIJEČNI OGULIN – DOMAĆI KOLAČI

POŠALJITE NAM PORUKU ILI UPIT

  Vaše ime (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Naslov

  Poruka

  [recaptcha theme:dark]

  Poštovani posjetitelji,

  Pošaljite nam poruku koristeći kontaktni obrazac. Molimo vas da ispunite sva polja i opišete ukratko razlog vašeg javljanja ili eventualnu narudžbu vezanu uz Bistro Mliječni Ogulin. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.