PONUDA RESTORANA GRADINA

TRADICIJA DOMAĆE HRANE I JELA OD DIVLJAČI

Ponuda restorana Gradina na dnevnoj bazi vam nudi hladna i topla predjela, specijalitete od divljači, jela sa žara, s ražnja i iz krušne peći, slatkovodnu ribu i rakove. Restoran je prvenstveno poznat po, više puta nagrađivanoj, lovačkoj kuhinji, a u svakodnevnoj ponudi se nalaze lovački specijaliteti od: jelena, srne, divlje svinje i medvjeda.

Valja istaknuti i štukle koje se u restoranu Gradina pripremaju na pet različitih načina; od slanih sa sirom, povrćem ili gljivama do slatkih s brusnicama, borovnicama i orasima. Posebno mjesto u ponudi imaju lički krumpir i ogulinsko zelje. Radi se o dvije namirnice koje su prehranile generacije u podneblju u kojem se nalazi restoran Gradina, a koje su zaštićene oznakom geografskog podrijetla i izvornosti.

RESTORAN GRADINA

JEDINSTVENA GASTRO PONUDA

Preporučamo da sljubite paštetu od divljači s lokalnim sirom škripavcem, krem juhu od vrganja s kiselim vrhnjem, špikovane srneće odreske s pravom, domaćom palentom i poznatim ogulinskim kiselim zeljem koje nosi europsku oznaku izvornosti.

 Za desert možete kušati štrukle s orasima i medom OPG-a Pavlić.

Osim ukusne i domaće hrane, nudimo široku paletu vina i žestokih pića, a posebno smo ponosni na nagrađivani lokalni liker od kupine OPG-a Belavić i sve poznatija županijska vina ozaljsko- vivodinskog vinogorja, ali i vrhunska nacionalna vina koja možete kušati na čaše.

Izaberite kvalitetu i tradiciju jednog od 100 vodećih hrvatskih restorana.

PONUDA RESTORANA GRADINA

CATERING USLUGE I UŽITAK LOVA

Ponuda restorana Gradina uključuje i uslugu cateringa, od običnih obiteljskih večera u vlastitom domu do protokolarnih primanja i prigodnih ili blagdanskih buffet stolova na lokacijama po želji gosta. Ovdje valja istaknuti da postoji duga lista zadovoljnih dugogodišnjih klijenata koji su prepoznali kvalitetu, ali i prednosti ovakve usluge.

Unutar Restorana održavaju se svadbene svečanosti sa širokom paletom postojećih menija koji se individualno prilagođavaj svakim mladencima kako bi svi dobili svoj trenutak pažnje i različitosti u uživanju hrane i pića.

U sklopu Ugostiteljskog obrta Gradina unutar kojeg posluje ovaj Restoran nalazi se zakupljeno i lovište Hum. Gostima lovišta prilagođena je i ugostiteljska usluga i posebno se vodi računa o ispunjenju njihovih gastronomskih želja, kao i o upoznavanju stranih i domaćih lovaca s tradicionalnom prehranom.

RESTORAN GRADINA

VIŠE OD DVA DESETLJEĆA ISKUSTVA

Restoran Gradina nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra Josipdola, raskrižja brojnih putova, uz glavnu prometnicu za Senj i za Plitvička jezera kao i u blizini autoceste Zagreb-Split. Restoran je otvoren 4.11.1995.g. i u svom višegodišnjem radu može se pohvaliti brojnim nagradama i priznanjima za kvalitetu.
Restoran je u vlasništvu obitelji Pavlić, a vlasnik je proslavio 25 godina bavljenja ugostiteljstvom.
Obitelj Pavlić puno ulaže u izobrazbu i svi članovi imaju akademske titule s područja turizma i ugostiteljstva.

Unutrašnjost Restorana uređena je umjetničkim slikama poznatih hrvatskih autora te izložbenim stolom koji može pomoći pri odabiru poznatih vina iz vinogorja diljem Lijepe naše. Objekt je ispunjen lovačkim trofejima koji prikazuju faunu kraja u kojem se nalazi.

Ponuda restorana Gradina

AUTOHTONI RECEPTI

DOMAĆA ATMOSFERA

TRADICIJA KOJA SE ČUVA

JELA OD DIVLJAČI