LOKACIJA RESTORANA GRADINA –  SENJSKA 32, 47303 JOSIPDOL, CROATIA

Josipdol se, iako mnogi smatraju drugačije, nalazi na gotovo idealnoj poziciji, smješten na razmeđi između tri županije; Primorsko-goranske, Karlovačke i Ličko-senjske. Lokacija restorana Gradina tako je, baš kao i lokacija Josipdola, savršena za predah na putovanju prema destinaciji, bilo da se radi na putovanju od unutrašnjosti prema moru ili u obrnutom smjeru. Blizina autoceste A6 Rijeka – Zagreb, kao i autoceste A1 Zagreb – Split osigurava iznimno kvalitetnu povezanost i mogućnost da se na brz i jednostavan način uključite na autocestu. Također, lokacija restorana Gradina smještena je na ruti prema jednoj od najpoznatijih turističkih destinacija, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe – Plitvičkim jezerima.

Nacionalni park Plitvička jezera  nezaobilazna je točka milijuna turista iz Hrvatske i svijeta, a upravo na putu prema Plitvičkim jezerima očekuje vas i naš restoran Gradina. Kod nas možete predahnuti i okrijepiti se na putovanju prema Plitvičkim jezerima, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu… Posjetite nas i uvjerite da smo smješteni na idealnoj poziciji, u predivnoj, netaknutoj prirodi. Očekujemo Vas!

NP PLITVIČKA JEZERA

Nacionalni par Plitvička jezera

KLEK – KOLIJEVKA HRVATSKOG PLANINARSTVA

Lokacija restorana Gradina - Klek

DVOKATNI MOST U TOUNJU

Lokacija restorana Gradina - Dvokatni most u Tounju

Lokacija restorana Gradina – udaljenost od važnijih destinacija

PLITVICE

60,9 km

ZAGREB

106 km

RIJEKA

114 km

KARLOVAC

58,6 km

ZADAR

195 km

POŠALJITE NAM PORUKU ILI UPIT

  Vaše ime (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Naslov

  Poruka

  [recaptcha theme:dark]

  Poštovani posjetitelji,

  Pošaljite nam poruku koristeći kontaktni obrazac. Molimo vas da ispunite sva polja i opišete ukratko razlog vašeg javljanja i eventualne želje vezane uz rezervaciju prostora u Restoranu Gradina. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.